Bootcamp för dig och din hund

Idag finns det en mängd olika sätt att träna på, något för alla helt enkelt. Vissa vill träna ensam, andra i grupp. Några vill vara inomhus och andra vill vara utomhus. För hundägare har det nu börjat erbjudas bootcamp för dig och din hund. Det är en träningsform där man som hundägare får lära sig att aktivera sin hund under sin träningsrunda eller bara tips och trix för ett mer aktivt liv i trädgården. Som hundägare kan man lära sig mycket om träning både vad det gäller den egna kroppen men också hundens välmående. Tillsammans med duktiga och kunniga instruktörer får man möjlighet att utvecklas och lära sig mycket nytt. Åk hem med bra verktyg i fickan på hur man kan göra i vardagen.

En rymlig bil för dig och din hund

En hund i backspegel

När man är hundägare och ska åka till olika platser brukar utrymmet i bilen kunna vara ett bekymmer. Hunden ska ju sitta bältad eller i en bur som är fastsatt i bilen vilket tar en hel del plats. Men med en rejäl outlander får du både plats med hund och all packning. Outlandern är en rymlig bil som erbjuder generöst med utrymme för alla i familjen. Att åka till ett bootcamp för dig och din hund blir inte längre en lika stor utmaning, packningen för både dig och hunden går in i bilen.

Ha kul med din hund

Det nya populära sättet att motionera med din hund är väldigt roligt både för dig och din hund. Anmäl er till bootcamp och upptäck vad mycket roliga saker som ni kan göra tillsammans. Ni kan kan enkelt ta er till skogen i en Outlander eller in till stan för stadsträning. Bara fantasin sätter gränsen för vad och hur ni kan träna tillsammans. Målet är att både du och hunden ska känna er skönt trött efteråt.

superior